BooooringHar inte haft någon inspration att fotografera de senaste dagarna. Inte att blogga heller för den delen.
Därför blir detta inlägg lika tråkigt som bilden, men ska bättra mig...någon gång i framtiden i alla fall.
0 kommentarer

"tycker jag att det gick ganska bra"


Något försök till att göra en sur och beklagande min över fingret.
Och statusen gjorde ja gör 3 h sedan, så kom inte hem så här sent.

Skulle egentligen inte alls vara med på det där men det fattades folk så jag fick hoppa in, och för att vara första gången jag spelade på ett år tycker jag att det gick ganska bra. Roligt var det i alla fall.
9 kommentarer

Hoegstadius Neanderthalensis

"Tonåringen (Hoegstadius Neanderthalensis) känns lätt igen på dess finniga ansikte, svettiga odör och dåliga hållning. Tonåringen är ett tydligt exempel på ett flockdjur och vill gärna inte bli sedd ensam.

I offentliga sammanhang kräver den ett klädval som är anpassat för att avfärda fördomsfulla blickar och kommentarer. Sådana kläder införskaffas med ett föremål som kallas bankomatkort. Med hjälp av detta kan även pizza, läsk och andra dödliga onyttigheter hamna i tonåringens ägo. Då detta tar fokus och tid kan tonåringen i vissa fall välja att bortprioritera skolgången.

Att lägga sig sent hela veckan och sova halva helgen är inte bara ett signum utan ett måste. I detta försvagade tillstånd väljer många individer av denna art att ta hjälp av en motordriven cykel för att ta sig fram, en så kallad moped. Utan minsta tvekan ger sig även Hoegstadius Neanderthalensis in i den mytomspunna ritualen kallad Alkoholdebuten och i vissa fall i slutstadiet av sin livsperiod även intimt partnerskap"

Norrköpings tidningar, UngNT.

Läste detta HÄR och blev lite full i skratt när jag läste hur de beskriver. Faktum är att det är ju faktiskt saning.
De har även beskrivit lågstadiet, mellanstadiet och gymnasiet.
Klicka Här för att komma till artikeln.
3 kommentarer